Misiunea noastră

Susținem digitalizarea afacerilor din România prin furnizarea de soluții software inovatoare și adaptate nevoilor fiecărui client. Fie că este vorba de sisteme ERP și CRM, aplicații mobile sau soluții avansate de inteligență artificială și computer vision, misiunea noastră este de a ajuta fiecare partener să maximizeze eficiența și să obțină avantaje competitive în lumea digitală.

Viziunea noastră

Dorim să fim motorul inovației în România, transformând afacerile locale în entități digitale puternice, pregătite să concureze la nivel global. Vizăm o Românie digitalizată, unde tehnologia și inovația sunt la îndemâna tuturor.

Valorile noastre

Venim din locuri și medii diferite, dar cu toții ne dorim ca locul de muncă să fie un exemplu de integritate și respect reciproc. 

Vezi ce este cel mai important pentru noi. Dacă împărtășiți valori similare, nu veți avea nicio problemă să vă găsiți drumul în Vertical Business Partners.

1. Parteneriat

Depunem multă muncă și implicare nu numai în îmbunătățirea soluționării problemelor de afaceri, ci și în stabilirea unor relații strânse cu clienții.

2. Verticalitate

Vertical Business Partners reprezinta un stil de viata, din acest motiv comunicăm sincer ce se întâmplă și în ce direcție mergem. Preferăm să căutăm soluții decât să creăm obstacole. Facem totul pentru a ne sprijini oamenii și a le oferi un sentiment de securitate și stabilitate.

3. Echipa

In echipe cunoaștem perspective diferite, schimbăm experiențe și ne motivăm reciproc. Poți face mult mai mult cu o echipă loială. Oamenii noștri sunt pur și simplu cei mai buni! Ne asigurăm că toată lumea se simte văzută, mulțumită, apreciată, ascultată și împlinită.

4. Dezvoltare

Tehnologia nu stă pe loc și noi mergem mai departe cu ea. La urma urmei, pentru a crea produse digitale la cel mai înalt nivel, trebuie să știi tot ce se întâmplă in domeniul IT.