Dezvoltare personalizata de aplicatii mobile

Creăm aplicații mobile multiplatforme. Având un timp mai scurt de dezvoltare, aplicațiile multiplatformă rulează pe mai multe dispozitive și sisteme de operare. Înțelegem provocările tale în toate funcțiile de afaceri și recunoaștem valorile companiei tale. Scopul nostru este să vă aducem ideile la viață prin serviciile noastre de dezvoltare a aplicațiilor mobile cu spectru complet, combinate cu experiența noastră extinsă în industrie, care acoperă o gamă largă de industrii.

Aplicații React Native centrate pe viitor pentru o lume în mișcare

Intrebari frecvente

Perioada de dezvoltare a unei aplicații mobile depinde de tipul și complexitatea aplicației. Pentru dezvoltarea unei aplicații foarte complexe care necesită integrarea cu terțe sisteme, ar putea dura aproximativ 6 luni. Pe de altă parte, o aplicație simplă cu câteva funcționalități poate dura aproximativ 1 până la 3 luni. Pentru a obține intervalul de timp exact pentru dezvoltarea aplicației dvs., vă încurajăm să faceți acest lucru discutand cu experții noștri.
Începem cu o conversație unu-la-unu cu clientul și urmăm pașii menționați mai jos: - Analizarea cerințelor și documentarea propunerii - Crearea de wireframes de design și prototipuri ale aplicației - Codarea și dezvoltarea aplicației conform prototipului și designului aprobat - Testarea continuă a sprintului pentru regresie, încărcare/stres și parametrii de securitate - Implementarea versiunii finale a aplicației pe client-server după aprobarea clientului - Lansarea aplicației în App Store - Oferirea de asistență și upgrade-uri pe baza viitoarelor sprinturi
Da, vă putem ajuta cu modificarea necesară în aplicația dvs. chiar și după ce aceasta a fost lansată. Noi, cei de la Vertical Business Partners, vă recomandăm să dezvoltați mai întâi o versiune MVP (produs minim viabil) cu cele mai simple, dar cruciale caracteristici. Acest lucru vă poate ajuta să testați abordarea pieței și să obțineți mai multe informații cu privire la modificările ulterioare care trebuie făcute în aplicație.
Puteți decide apoi să vă actualizați versiunea aplicației sau să lucrați la următorul sprint pe baza ofertei de proiect convenite sau să oferiți cerințe noi pentru a dezvolta noi funcții.
Da, cu siguranță. Toate codurile sursă și datele de bază ale codului sunt proprietatea clientului. Clienții au drepturi depline și proprietatea asupra aplicației. La finalizarea proiectului, predăm clientului toate datele și accesul proiectului cu codul complet și drepturile de autor către client.