Servicii personalizate de dezvoltare web

Oferim o gamă largă de servicii de dezvoltare web personalizate, furnizate de specialiști experimentați, pentru a eficientiza fluxul de lucru al afacerii, pentru a crea un startup sau pentru a construi un produs best-seller care este perfect optimizat pntru scalare. Oferim soluții de vârf pe piață, bazate pe colaborare flexibilă, expertiză aprofundată și tehnologie relevantă folosită de profesioniști.

Vertical Business Partners

Dezvoltare de aplicații web la cheie

Ne ocupăm de dezvoltarea de soluții web complexe. Oferim servicii de la design și prototip de arhitectură până la codare, optimizare și asistență post-lansare.

Vertical Business Partners

Dezvoltare web CMS

Construind o soluție CMS personalizată de la zero, livram platforme unice pentru a automatiza și eficientiza sarcinile de gestionare a conținutului în mod eficient.

Vertical Business Partners

Dezvoltare back-end

Avem specialiști care construiesc arhitecturi sigure, de înaltă performanță, care garantează rezistența software-ului chiar și în cele mai intense condiții de trafic.

Vertical Business Partners

Dezvoltare front-end

Garantăm produse versatile construite cu o combinație de componente reutilizabile, design de ultimă generație și funcționalitate UI/UX personalizată.

Vertical Business Partners

Design și reproiectare web

Specialiștii noștri creează modele care subliniază accesibilitatea și performanța prin interfețe intuitive, călătorii captivante ale utilizatorilor și UX bine cercetat.

Vertical Business Partners

Suport și modernizare web

Asistența și întreținerea după lansare reprezintă partea majoră a oricărui proiect de dezvoltare a soluției web – vă îmbunătățim continuu produsele după lansare.

Servicii de dezvoltare software web personalizat

Ajungeți la publicul țintă și atingeți obiectivele strategice cu soluțiile noastre software complete, personalizate în mod unic pentru nevoile dvs. de afaceri

Produse software competitive cu tehnologii noi

Puteți avea un partener de incredere pentru dezvoltarea completă a produselor software. Echipele noastre trec rapid prin onboarding și oferă rezultate din primul sprint.

Intrebari frecvente

Perioada de timp alocata dezvoltării soluției web poate varia foarte mult de la proiect la proiect. Pe baza complexității, a sferei de funcționare și a scopului general a aplicatiei web, finalizarea poate dura de la 3 săptămâni la câteva luni. Cele mai rapide rezultate pot fi obținute cu un furnizor de software priceput.
Soluțiile web personalizate îți traduc perfect nevoile si obiectivele, reflectând unicitatea viziunii tale sau atributele brandului. Serviciile personalizate de dezvoltare web vă oferă mai mult control, vă transpun cerințele în soluții funcționale și vă permit să obțineți rezultate cu adevărat remarcabile.
Garantarea vizibilității online extinse și a popularității soluțiilor web create se numără printre prioritățile de top la Vertical Business Partners. Pentru aceasta, avem o echipă de specialiști SEO care modifică și gestionează tot conținutul web pentru cele mai înalte poziții de clasare in motoarele de cautare.
O companie de dezvoltare web care se potrivește perfect ar trebui să fie dispusă și pregătită să preia orice sarcină pe care o aveți într-o manieră profesionista și să vă ajute să luati cele mai bune decizii. Vertical Business Partners ofera consultanta, dirijează și conduce proiecte până la finalizarea proiectului, ajutând în toate etapele, inclusiv după lansare.
Acești termeni pot fi interschimbabili – designerii web pot ajuta la construirea front-end-ului și pot implementa o mulțime de detalii orientate spre utilizator, în timp ce dezvoltatorii web codeaza elemente, creează și adauga functionaliti proiect. O echipa mixta de specialista poate sa creeze părțile esențiale ale soluțiilor web – front end, back end, UI/UX și funcționalitate web.