Dezvoltare web Laravel

Suntem o companie expertă în Laravel. Livram aplicații web rapide si securizate cu cel mai eficient și popular framework PHP.

Servicii de dezvoltare Laravel

Laravel permite crearea de aplicații fiabile și sigure pentru companii capabile să genereze conversii impresionante. De asemenea, ajută la ușurarea testării și reduce complexitatea gestionării unui site. Profesioniștii Vertical Business Partners au o experiență solida în dezvoltarea Laravel, iar mai jos listăm cele mai comune servicii pe care compania noastră le oferă.

Verti Dezvoltarea aplicației Laravel

Facem aplicații ușor de utilizat, fără bug-uri și alte vulnerabilități.

Verti Dezvoltarea site-ului Laravel

Dezvoltatorii noștri construiesc magazine online, capabile să stimuleze vânzările digitale și să transforme vizitatorii în cumpărători fideli.

Verti Consultanta Laravel

De-a lungul anilor, am acumulat expertiza substantiala in serviciile de dezvoltare Laravel, de aceea oferim consultanta la cerere.

Verti Suport Laravel

Asigurăm asistență în etapa de post-implementare. Controlăm și menținem calitatea soluțiilor noastre.

Motive pentru a alege dezvoltarea web in Laravel

Laravel este cel mai popular framework PHP datorită performantei și flexibilității in dezvoltarea web. Vertical Business Partners a livrat multe proiecte bazate pe Laravel de-a lungul anilor. Mai jos, experții noștri împărtășesc cele mai importante beneficii ale alegerii Laravel printre alte framework-uri PHP.

Verti

Securitate inalta

Laravel oferă protecție fiabilă a PHP-ului de bază împotriva atacurilor terților, a injectării SQL, a scripturilor între site-uri și a falsificării cererilor între site-uri. Caracteristicile cheie de securitate ale Laravel includ un sistem puternic de autentificare și jetoane.

Verti

Performanta excelenta

De regulă, aplicațiile sau site-urile web care consumă mult timp îi sperie pe potențialii clienți care sunt gata să facă o achiziție. Laravel posedă toate instrumentele necesare pentru a lansa un produs fără erori.

Verti

Adaptabilitate ridicată

În comparație cu alte framework-uri PHP, costurile serviciilor Laravel și bazate pe Laravel sunt foarte rezonabile. La Vertical Business Partners, oferim tarife foarte accesibile pentru expertiza dezvoltatorilor noștri interni.

Verti

Cost accesibil

Platforma este incredibil de flexibilă și capabilă de extindere. Fie că este o aplicație dinamică de o pagină sau un site web standard de comerț electronic, Laravel este optimizat pentru diverse sarcini de extindere sau modificare.

Verti

Optimizare SEO

Framework-ul are o tehnologie de stocare în cache a site-ului pentru a accelera paginile. Acest lucru îl face mai prietenos cu SEO pentru motoarele de căutare. Laravel optimizează structura URL și o face mai adaptabilă pentru clasamentele de căutare și partajarea linkurilor.

Verti

Comunitatea dezvoltatorilor

Marele avantaj al Laravel este că este un framework open-source. Dezvoltatorii noștri front-end și back-end efectuează revizuiri regulate de cod pentru a elimina vulnerabilitățile și erorile.